Search
Close this search box.

Lajit

Tutustu uusiin lajeihin ja löydä inspiraatiota omaan treenaamiseen. Lajisivuilta löydät tarkempaa tietoa lajiin liittyvistä harrastusmahdollisuuksista, välineistä ja palveluista. Päivitämme lajeihin jatkuvasti uutta sisältöä.

Keväinen auringonpaiste houkuttelee entistä enemmän juoksulenkille. Nyt onkin loistava hetki päivittää juoksuvarusteet ja lähteä nauttimaan jo hieman lämpimämmästä juoksukelistä.

Katso treenivinkit:

Koe onnistumisen iloa ja yhdessäoloa ystävien kanssa frisbeegolfin parissa.

Suomalaisittan menestystäkin niittänyt laji, joka kasvattaa jatkuvasti suosiotaan.

Yhdistä liikkkuminen luonnossa tai treenaa itsesi lajin huipulle.

Eri puolella Suomea järjestettävät seikkailu-urheilukisat tarjoavat loistavan keinon monipuoliseen liikuntaan sekä yksilönä että yhdessä kaverin kanssa tiiminä.

Seikkailu-urheilu yhdistää sopivan haastavalla tavalla mm. pyöräilyä, juoksua, suunnistusta ja melontaa.

Suosiotaan jatkuvasti kasvattava SUPpailu yhdistää hauskalla tavalla treenaamisen ja kesästä nauttimisen vesistöjen äärellä.

SUP-lautailu kehittää kehonhallintaa ja tarjoaa mainion tavan liikkua luonnossa sekä tutustua uusiin maisemiin.

Vauhtia kevään treeneihin pyöräilystä

Pyöräily on yksi kevään suosituimpia liikuntamuotoja. Lisäkilometrejä pyöräilyyn saat helposti hankkimalla sähköpyörän, joka vie sinut entistä pidemmille pyöräretkille myös vaativammassa maastossa.

Kesälajit

Feelhobby

Suomalainen Feelhobby tarjoaa innostavia valmennuksia, treenejä ja kursseja. Yhdellä tilauksella saat rajattoman pääsyn monipuolisiin harjoituksiin.

Omat suosikkilajit

Suosikkipaikat