Search
Close this search box.

Treenisovellukset

Mittaa treenejäsi ja tekemiesi harjoitusten laatua monipuolisilla sovelluksilla.

Sports Tracker

Sports Tracker on innovatiivinen treenisovellus, joka tarjoaa monipuolisia ominaisuuksia ja seurantamahdollisuuksia eri liikuntalajeille. Sovellus on suunniteltu inspiroimaan ja auttamaan käyttäjiä saavuttamaan kunto- ja terveystavoitteitaan.

Strava

Strava on suosittu treenisovellus, joka on suunniteltu erityisesti ulkoliikuntaan, kuten juoksuun, pyöräilyyn, kävelyyn ja muihin vastaaviin lajeihin. Sovellus toimii älypuhelimella ja GPS-toiminnon avulla tallentaa tarkasti suorituksesi tiedot, kuten matkan, nopeuden, sykkeen ja reitin.

Polar Flow

Polar Flow -sovellus toimii yhdessä Polar-älykellojen ja sykemittarien kanssa, ja se hyödyntää näiden laitteiden tarkkoja sykemittauksia treenien seurannassa. Sovelluksen avulla voit tallentaa erilaisia liikuntasuorituksia, kuten juoksua, pyöräilyä, kuntosaliharjoittelua ja muita lajeja. Se seuraa sykettäsi reaaliajassa ja tallentaa tietoja, kuten sykerajat, palautumisajan ja palautumistason.

Nike Training Club

Nike Training Clubin avulla voit valita erilaisia treeniohjelmia, jotka vaihtelevat kestoltaan, intensiteetiltään ja harjoittelun painopisteiltään. Sovelluksessa on ohjelmia eri lajeille, kuten voimaharjoittelu, kestävyystreeni, liikkuvuus ja pilates. Voit valita harjoitusohjelman oman tavoitteesi, kuntotason ja mieltymystesi mukaan.

MapMyFitness

Map My Fitness -sovelluksen avulla voit tallentaa ja seurata erilaisia liikuntasuorituksia, kuten juoksuja, kävelyitä, pyöräilyä, vaelluksia, kuntosaliharjoittelua ja muita ulkoliikuntalajeja. Sovellus hyödyntää GPS-toimintoa älypuhelimessa tallentaakseen tarkasti matkat, nopeudet, korkeuserot ja reitit. Voit myös lisätä muita tietoja, kuten syke- ja kaloritiedot, manuaalisesti tai yhdistämällä sovelluksen yhteensopiviin sykemittareihin tai älykelloihin.

Feelhobby

Suomalainen Feelhobby tarjoaa innostavia valmennuksia, treenejä ja kursseja. Yhdellä tilauksella saat rajattoman pääsyn monipuolisiin harjoituksiin.

Omat suosikkilajit

Suosikkipaikat