Search
Close this search box.

Frisbeegolf

Frisbeegolf on helposti lähestyttävä laji, jota voi harrastaa sekä yksin että ystävien kanssa.

Frisbeegolfreput

Frisbeegolfin harrastaminen

Frisbeegolf on innostava laji, joka yhdistää liikunnan ilon ja luonnossa liikkumisen. Harrastajat voivat nauttia tästä aktiviteetista yksin, ystävien kanssa tai kilpailuissa. Lajin suosio on kasvanut huomattavasti viime vuosina, ja se tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia eri ikäryhmille ja kunto-tasoille. Frisbeegolfin harrastaminen edellyttää vain muutamia perustarvikkeita, kuten frisbeegolfkiekkoja ja sopivaa pelialuetta. Lajia pääset kokeilemaan helposti lukuisilla eri frisbeegolfradoilla, joita löytyy Suomessa jo melkeinpä kaikista kaupungeista.

Frisbeegolfradat Suomessa

Vinkkejä heittotekniikkaan

Tutustu kilpailijoihin

Frisbeegolf vaatteet

Frisbeegolf kilpaurheiluna

Frisbeegolf on noussut merkittäväksi kilpaurheilulajiksi, jossa ammattimaiset pelaajat kilpailevat kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Kilpailut tarjoavat pelaajille mahdollisuuden mitata taitojaan ja saavutuksiaan muita vastaan. Ammattilaiset käyttävät tuntikausia harjoitteluun, kehittäen heittotekniikoitaan ja strategioitaan eri pelitilanteisiin. Kilpailuissa korostuvat tarkkuus, voima ja pelin lukeminen. Frisbeegolf kilpaurheiluna tarjoaa pelaajille myös mahdollisuuden sponsoreihin ja palkintorahoihin, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon lahjakkaille ja omistautuneille pelaajille.

Frisbeegolf asusteet

Podcastit

Seurat, valmennus ja palvelut

Feelhobby

Suomalainen Feelhobby tarjoaa innostavia valmennuksia, treenejä ja kursseja. Yhdellä tilauksella saat rajattoman pääsyn monipuolisiin harjoituksiin.

Omat suosikkilajit

Suosikkipaikat