Tennis

Tenniksen pelaaminen on erittäin hyvää liikuntaa ja auttaa kehittämään kestävyyttä, nopeutta, voimaa ja ketteryyttä.

Tennismailat

Kehitä kestävyyttä ja keskity

Tenniksen pelaaminen on erittäin hyödyllistä kuntoilijalle, sillä se on aerobinen liikuntamuoto, joka kehittää kestävyyskuntoa, voimaa ja ketteryyttä. Tenniksen pelaaminen on myös kokovartaloliikuntaa, joka aktivoi monia eri lihasryhmiä ja auttaa kehittämään lihasvoimaa. Tennis auttaa parantamaan kehon koordinaatiota, nopeutta ja refleksejä, mikä on hyödyllistä monissa muissa urheilulajeissa ja arkipäivän toiminnoissa. Lajin parista löydät helposti uusia ystäviä ja pelikaverita. Vaihtelua pelaamiseen saat helposti kokeilemalla nelinpeliä.

Tenniskengät

Tapahtumat ja kilpailut

Mailakassit- ja laukut

Pallot, verkot ja varusteet

Vinkkejä aloittelijalle

Oikea lyöntitekniikka ja perusasioiden osaaminen on hyvä ottaa haltuun heti ensimmäisillä kerroilla. Mikäli et ole harrastanut lajia ollenkaan voi olla myös viisasta kääntyä valmentajan puoleen ja saada arvokkaita vinkkejä pelaamiseen. Lyöntitekniikka ja pelisilmä kehittyy ainoastaan pelaamisen kautta, joten kannattaa olla kärsivällinen. Mailoissa ja palloissa on eroja, joten kannattaa myös kiinnittää huomiota niiden valintaan. Liian kovat jänteet mailassa voi ensimmäisillä kerroilla tuottaa turhaan lisähaastetta sujuvan pelin aikaansaamiseksi.

Vaatteet

Vinkkejä

Suosittelemme

Tutustu myös

Toimintaa

Feelhobby

Suomalainen Feelhobby tarjoaa innostavia valmennuksia, treenejä ja kursseja. Yhdellä tilauksella saat rajattoman pääsyn monipuolisiin harjoituksiin.