Search
Close this search box.

Kotitreeni

Treenaaminen on mahdollista myös kotiolosuhteissa. Se on hyvä vaihtoehto kiireiselle ihmiselle, jolla ei ole välttämättä aikaa käydä kuntosalilla.

Kehonhallinta ja painot

Perusasiat onnistuu pienessäkin tilassa

Kuntoilu ja treenaaminen kotioloissa ei suinkaan vaadi suuri tiloja vaan perusasioita pystyy tekemään ilman kalliita tilaa vieviä laitteitakin. Kotona treenaaminen voi olla yhtä tehokasta kuin kuntosalilla käyminen, ja se on mainio vaihtoehto esimerkiki kiireisessä lapsiperheessä tai mikäli kuntosalit sijaitsevat pidemmän matkan päässä.

Kehonpainoharjoitukset mahdollistavat treenaamisen ilman laitteita tai isompia välineiät. Punnerrukset, kyykyt, vatsa- ja selkäliikkeet onnistuvat jo pelkän kuntomaton päällä, jonka senkin saa helposti rullattua kaappiin piiloon. Nykyään on saatavilla runsaasti kotitreenaamiseen tehtyjä videoita sekä kunto-ohjelmia, joista saat tarpeellisia vinkkejä ja ohjeita liikkeiden oikeaoppiseen suorittamiseen.

Treenihaaste

Feelhobby Treenihaaste

Voimaa, tasapainoa ja sykettä. Kerttu Rissasen treenihaasteessa treenaat monipuolisesti kolme viikkoa. Tämä sopii Sinulle, joka haluat treenata kokonaisvaltaisesti ja tykkäät erilaisista treenimuodoista. Yhdistelmä joogamaisia liikkeitä, korkea sykkeistä treeniä ja lihaksia vahvistavia liikepattereita.

Katso lisää

Kehonpainotreeni

Feelhobby Kehonpainotreeni

Tehokas treeni, joka hyödyntää pelkästään kehon omaa painoa. Loistava treeni, joka kehittää voimaa, liikkuvuutta, koordinaatiota ja kestävyyttä. Tämän treenin voi tehdä oikeastaan missä vaan ja se sopii hyvin myös aloittelijalle. Kurssilla nostetaan sukettä, treenataan lihaskuntoa ja tehdään liikkuvuusharjoitteita.

Katso lisää

Kotitreeni Boosti

Feelhobby Kotitreeni Boosti

Riikka Ketojan Kotitreeni Boosti -treeniohjelma on suunniteltu parantamaan peruskestävyyttä, lisäämään jaksamista ja kehittämään lihasvoimaa, tasapainoa sekä liikkuvuutta. Sopii hyvin treenaajalle, joka kaipaa lisävaihtoehtoja liikkumiseen. Treeniohjelma pitää sisällään kiertoharjoitteluja sekä kuminauhalla että pelkällä kehonpainolla.

Katso lisää

Koko kropan kotitreeni

Säännöllinen lihaskuntoharjoittelu ylläpitää ja kehittää kehon lihasvoimaa. Tässä esittelyssä 15 minuutin kestoinen koko kropan lihaskuntotreeni, jonka suorittamiseen et tarvitse lisävälineitä. Mainio esimerkki siitä miten helpoilla harjoitteilla tuet oman kehon hyvinvointi sekä jaksamista.

Kotitreenaaminen sopii sekä aloittelijalle että aktiiviselle liikkujalle. Hyödyntämällä ammattilaisen apua ja vinkkejä varmistat, että teet oikeanlaisia ja tehokkaita liikkeitä.

Katso lisää treenivinkkejä MaikkaMarjaniemi.fi

Matalan kynnyksen HIIT-treeni kotioloihin

Kokeile HIIT-tyylistä treeniä kotioloissa. Tämän treenin voit tehdä vaikka kotipihalla raikkaassa syysilmassa. Helpohkot liikkeet, jotka sopivat mainiosti myös aloittelijalle tai pidemmän treenitauon jälkeen.

Katso lisää hyviä treenivinkkejä

Youtube: @kotitreeniklubi

Tehokas pakaratreeni kotona

Laura Rosillan tehokas pakatreeni, joka saa mukavasti polttoa jalkoihin. Nyt on aika laittaa istumalihakset hommiin ja kompensoida päivän istumatyötä.

Lisää hyviä treenvideoita ja vinkkejä löydät Lauran Youtube-kanavalta.

Välineet kotona treenaamiseen

Mikäli haluat tuoda haastetta ja uutta ulottuvuutta kotona treenaamiseen voit hankkia käsipainoja, vastuskuminauhoja sekä pienempiä apuvälineitä. Oven karmiin kiinnitettävä leuanvetoteline ei vie ihmeemmin tilaa. Hyppynarut ja TRX-nauhat yms. säilyvät myös kätevästi pienessä tilassa. Mikäli tilaa on käytössä enemmän voit tietenkin sijoittaa esimerkiksi soutulaitteen, juoksumaton, crosstrainertin tai kuntopyörän hankintaan. Tällöin pääset tekemään fyysisesti vaativampia kuntoharjoituksia.

Podcastit

Seurat, valmennus ja palvelut

Feelhobby

Suomalainen Feelhobby tarjoaa innostavia valmennuksia, treenejä ja kursseja. Yhdellä tilauksella saat rajattoman pääsyn monipuolisiin harjoituksiin.

Omat suosikkilajit

Suosikkipaikat