Search
Close this search box.

SUP-lautailu

SUP-lautailu on erinomainen tapa parantaa kuntoa ja kehonhallintaa sekä samalla nauttia vesistöjen tarjoamista elämyksistä. Suppailua voi harrastaa varhaisesta keväästä pitkälle syksyyn. Kuntoilun lisäksi SUP-laudalla pääset myös kokemaan luontoa uudesta näkökulmasta.

SUP-laudat

Liikunnallinen hyöty SUP-lautailusta

SUP-lautailu vahvistaa ylävartalon lihaksia, erityisesti hartioita, käsivarsia ja yläselkää. Lisäksi SUP-lautailu parantaa tasapainoa ja koordinaatiota, mikä  taas vahvistaa osaltaan jalkojen lihaksia. SUP-lautailu on siis hyvin kokonaisvaltainen laji, joka tarjoaa monenlaista haastetta sekä liikunnallisia hetkiä vaihtelevissa maisemissa. Kovien SUP-lautojen lisäksi saatavilla on suosittuja puhallettavia malleja, joita on helppo liikuttaa paikasta toiseen.

Joogaa sup-laudalla

Liikkumisen vapaus

Koko perheelle

Perusasiat kuntoon

Hyvälaatuinen SUP-lauta ja mela ovat tärkeitä turvallisuuden ja mukavuuden kannalta. On tärkeää valita oikean kokoinen ja tyyppinen lauta vastaamaan omia tarpeita sekä osaamistasoa. Kapeammat laudat vaativat enemmän tasapainotaitoja ja niillä pääsee liikkumaan vauhdikkaammin, mutta ne ovat myös alttiimpia kaatumisille. Oikea tekniikka, ergonomisesti hyvät asennot ja otteet on hyvä opetella heti ensimmäisillä kerroilla. Aloittelijan kannattaa tutustu SUP-lautailun saloihin tyynellä kelillä ja sellaisessa vesistössä, jossa ei ole muutenkaan paljon aallokkoa.

Podcastit

Seurat, valmennus ja palvelut

Feelhobby

Suomalainen Feelhobby tarjoaa innostavia valmennuksia, treenejä ja kursseja. Yhdellä tilauksella saat rajattoman pääsyn monipuolisiin harjoituksiin.

Omat suosikkilajit

Suosikkipaikat