Search
Close this search box.

Pöytätennis

Pöytätennis eli tutummin pingis on nopeatempoinen ja jännittävä urheilulaji, joka vaatii taitoa, nopeutta ja taktista älykkyyttä.

Pöytätennispöydät

Suosittu laji, joka kehittää pelisilmää

Pöytätennis on erityisen suosittu harrastus ympäri maailmaa. Pöytätenniksessä on useita hienoja puolia harrastamisen kannalta. Ensinnäkin, se on erinomainen laji kehittämään pelaajien reaktiokykyä ja silmän ja käden koordinaatiota. Pöytätennis on loistava tapa parantaa muita pallopeleihin liittyviä taitoja. Se kehittää nopeutta, tarkkuutta ja jalkojen liikkuvuutta, jotka ovat tarpeen erityisesti mailapeleissä kuten tenniksessä, sulkapallossa ja squashissa. Pöytätennis vaatii myös strategista ajattelua, joten pelaajat kehittävät pelisilmäänsä ja oppivat lukemaan vastustajan liikkeitä.

Harrasta koko perheen kesken

Pöytätennistä voi pelata myös kotona, ja pienemmillä pöytätennispöydillä voi harjoitella taitojaan tehokkaasti. Pöydät taittuvat usein kasaan ja siten säilytyskin onnistuu melko pienessä tilassa. Ei siis ole välttämätöntä olla suurta vapaata tilaa pöytetenniksen pelaamiseen kotioloissa. Pöytätennistä voi pelata vaikka koko perheen kesken. Ulkokäyttöön soveltuvat pöytätennispöydät ovat mahtava lisä pihapelehin ja mökille.

Podcastit

Seurat, valmennus ja palvelut

Feelhobby

Suomalainen Feelhobby tarjoaa innostavia valmennuksia, treenejä ja kursseja. Yhdellä tilauksella saat rajattoman pääsyn monipuolisiin harjoituksiin.

Omat suosikkilajit

Suosikkipaikat