Search
Close this search box.

Pyöräily

Pyöräily on erinomainen tapa harrastaa liikuntaa ja parantaa kuntoa. Eri tyyppisilä pyörillä saat vaihtuvuutta pyöräilyn harrastamiseen.

Sähköpyörät

Maastopyöräily

Maastopyöräily yhdistää fyysisen kunnon haasteet ja luonnosta nauttimisen. Maastossa eteneminen vaatii kehon hallintaa, tasapainoa ja ympäristön jatkuvaa tarkkailu, jolloin keskittyminen on tiukasti ajamisessa ja muut asiat ympäriltä unohtuvat. Maastopyöräilyn suosio johtuu pitkälti sen monipuolisuudesta. Lajia voi harrastaa poluilla, metsissä tai vuoristossa. Se sopii eri ikäisille ja eri tasoille, ja sillä voi harrastaa joko kilpailumielessä tai vain omaksi iloksi. Maastopyöräily on myös hyvä tapa pysyä kunnossa, sillä se parantaa kestävyyttä, lihaskuntoa ja kehon hallintaa.

Maantiepyöräily ja gravelpyöräily

Maantiepyöräilyssä käytetään kevytrakenteista pyörää, jossa on ohuet renkaat ja lukkopolkimet. Maantiepyöräily on erinomainen tapa parantaa kuntoa, voimaa ja kestävyyttä. Jos etsit vauhdikasta ja monipuolista urheilulajia, jossa pääsee ihastelemaan samalla upeita maisemia pitkilläkin etäisyyksillä, maantiepyöräily on loistava vaihtoehto.

Gravelpyöräily on suosittu pyöräilylaji, joka yhdistää maantie- ja maastopyöräilyn parhaita puolia. Lajia harrastetaan yleisesti hiekkateillä, sorateillä ja muilla epätasaisilla ja vaihtelevilla alustoilla. Gravelpyöräily on erinomainen valinta pyöräilijälle, joka kaipaa monipuolista pyörää vaihteleviin olosuhteisiin aina lyhyen matkan ajosta pidempiin kuntolenkkeihin.

Pyöräily
Tour de Kainuu on maantiepyöräilytapahtuma Vuokatin ja Kainuun upeimmissa vaaramaisemissa.
Pyöräily
Saimaa Cycle Tour poljetaan 28. – 29.6.2024 keskellä maailman kauneimpia järvimaisemia.

Podcastit

Seurat, valmennus ja palvelut

Feelhobby

Suomalainen Feelhobby tarjoaa innostavia valmennuksia, treenejä ja kursseja. Yhdellä tilauksella saat rajattoman pääsyn monipuolisiin harjoituksiin.

Omat suosikkilajit

Suosikkipaikat