Search
Close this search box.

Seikkailu-urheilu

Seikkailu-urheilu yhdistää maastopyöräilyn, melonnan ja juoksun, minkä lisäksi kilpailuissa käytetään myös suunnistustaitoa. Todella monipuolinen ja fyysisesti vaativa laji, joka haastaa ja palkitsee monella tavalla.

Kengät

Kilpaile yhdessä ystävän kanssa

Seikkailu-urheilukilpailut ovat pitkiä kestävyysurheilukilpailuita, joiden kesto vaihtelee muutamista tunneista useaan vuorokauteen. Kilpailut käydään 2-4 hengen joukkueina, joten tässä kilpailumuodossa voit nauttia haasteista yhdessä ystävän kanssa. Päälajeina kilpailuissa ovat maastopyöräily, melonta ja juoksu. Eteneminen kilpailussa tapahtuu rastipisteeltä toiselle suunnistamalla. Lisäksi mukana on usein erilaisia tehtäviä ja kilpailun luonteeseen sopivia lajeja.

YKV Multi-Sport 2022

Katsaus Ylistarossa 11.6.2022 käytyyn Multi-Sport seikkailukilpailuun.

Sisu-Seikkailu 2022 Aftermovie

Sisu-Seikkailu 2022 Kontilahdella keräsi yli 400 osallistujaa. Seikkailussa oli maastopyöräilyn, suunnistuksen ja melonnan lisäksi erilaisia yllätystehtäviä, kuten uimapatjailua, ekoaseammuntaa, porrasjuoksua ja köysikiipeilyrata.

Avanti Challenge 2023

Olli Kopakkalan katsaus Sysmässä järjestettyyn Avanti Challange 2023 seikkailukilpailuun. Videolla muutamia hyviä käytännön huomioita, joista on varmasti hyötyä varsinkin seikkailukisojen ensikertalaisille.

Monipuolisia ja fyysisesti haastavia kilpailuita

Kilpailut ovat fyysisesti melko haastavia. Yhteispelillä ja joukkuehengellä pääsee kuitenkin pitkälle, ja kilpailussa voikin keskittyä myös itsensä ja omien kykyjensä haastamiseen. Seikkailu-urheilun aloittaminen vaatii hieman enemmän perusvarusteiden hankkimista, mutta se tarjoaa todella mahtavia elämyksiä ja vie urheilijan uusiin mielenkiintoisiin paikkoihin. Seikkailu-urheilu on monipuolista liikkumista vaihtelevissa maastoissa.

Karelian Odyssey
Seikkailu-urheilu
Karelian Odyssey seikkailukilpailu sisältää eri lajeja. Kilpailussa on sarjat nais-, seka- ja miesjoukkueille. Kilpailu käydään Kolin upeissa maisemissa.
Karhu Adventure Pori
Seikkailu-urheilu
Karhu Adventure on seikkailu-urheilutapahtuma Porin seudulla. Tapahtumassa liikutaan mm. pyöräillen, juosten ja suunnistaen.
Seikkailu-urheilu
YKV Multi-Sport on sähäkkä ja nopeatempoinen seikkailukilpailu, jossa on riittävästi vauhtia huippu-urheilijoille, mutta sopivasti rentoutta kuntoilijoille. Kilpailu koostuu juoksusta, pyöräilystä, melonnasta ja mahdollisista muista kulkutavoista, jotka selviävät kilpailun aikana.

Podcastit

Seurat, valmennus ja palvelut

Feelhobby

Suomalainen Feelhobby tarjoaa innostavia valmennuksia, treenejä ja kursseja. Yhdellä tilauksella saat rajattoman pääsyn monipuolisiin harjoituksiin.

Omat suosikkilajit

Suosikkipaikat