Search
Close this search box.

Pickleball

Pickleball on mailapeli, joka yhdistää elementtejä tenniksestä, pöytätenniksestä ja sulkapallosta.

Pickleball mailat

Nopeatempoinen ja helposti mukaansa tempaava peli

Pickleball on kasvattanut suosiotaan nopeasti ympäri maailman. Se on helppo oppia ja se sopii monenikäisille ja eri tasoisille harrastajille. Pelin säännöt ovat yksinkertaiset ja alkuun pääsee aika pienellä määrällä varusteita. Tarvitaan vain verkko, mailat ja pallo. Pickleballia voi pelata joko kahdella tai neljällä pelaajalla. Kenttä on pienempi kuin tenniskenttä, mutta saman muotoinen. Pelin idea on lyödä pallo vastustajan kentälle siten, että vastustaja ei pysty palauttamaan sitä takaisin yli verkon. Pelissä on tiettyjä sääntöjä, kuten lyönnin korkeus ja kentän rajat, jotka pelaajien tulee noudattaa.

Varusteet

Kengät

Vaatteet

Liikunnallista hyötyjä ja haasteita

Pickleball tarjoaa monia liikunnallisia hyötyjä. Pelin nopeat liikkeet ja lyönnit tekevät siitä erinomaisen aerobisen harjoituksen. Pelissä tarvitaan myös hyvää koordinaatiota, tasapainoa ja reaktionopeutta. Taitotason karttuessa Pickleballista tulee entistä nopeatempoisempi ja se vaatii hyviä refleksejä. Laji tarjoaa hyvän aerobisen harjoituksen ja kehittää koordinaatiota ja tasapainoa. Mikäli et pääse tenniskentälle pelaamaan, voit piirtää rajat myös kotipihan asfaltille tai määrittää muuten sopivan kentän.

Podcastit

Seurat, valmennus ja palvelut

Feelhobby

Suomalainen Feelhobby tarjoaa innostavia valmennuksia, treenejä ja kursseja. Yhdellä tilauksella saat rajattoman pääsyn monipuolisiin harjoituksiin.

Omat suosikkilajit

Suosikkipaikat