Search
Close this search box.

Padel

Padel on nopea ja intensiivinen peli, joka yhdistää tenniksen ja squashin elementtejä. Padel sopii kaikenikäisille ja -tasoisille pelaajille. Mainio laji vaikka koko perheen kesken pelattavaksi.

Padelmailat

Padel kehittää kuntoa ja tarjoaa viihdyttäviä hetkiä

Fyysisesti padel kehittää kestävyyttä, nopeutta, koordinaatiota ja lihaksia, erityisesti jalkojen, käsien ja keskivartalon alueella. Padel on myös erittäin hauskaa ja sosiaalista, ja se tarjoaa mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin ja luoda ystävyyssuhteita. Padel-turnauksissa pääset pelaamaan uusien tuttavuuksien kanssa, joka myös muokkaa omaa peliosaamista monella tapaa. Vuonna 2023 Suomessa on jo 2347 lisenssipelaaja, yli 90000 harrastajaa, 84 seuraa ja 1076 kenttää.

Padelvaatteet

Aloita rauhassa ja valitse oikeanlaiset varusteet

Padel kannattaa aloittaa hitaasti ja keskittyä perusasioihin, kuten lyöntitekniikkaan ja sijoittumiseen kentällä, ennen kuin yrität suorittaa monimutkaisempia liikkeitä ja taktiikoita. Hyvälaatuinen maila, kengät ja mukavat vaatteet tekevät padelin pelaamisesta entistä miellyttävämpää. Erityisesti riittävän tukevat kengät ovat tärkeä valinta, jotta välttyy turhilta loukkaantumisilta ja nilkkojen pyörähtämisiltä.

Laukut

Podcastit

Seurat, valmennus ja palvelut

Feelhobby

Suomalainen Feelhobby tarjoaa innostavia valmennuksia, treenejä ja kursseja. Yhdellä tilauksella saat rajattoman pääsyn monipuolisiin harjoituksiin.

Omat suosikkilajit

Suosikkipaikat