Search
Close this search box.

Kisakalenteri

Täältä löydät tulevat kilpailut ja urheilutapahtumat eri lajeista. Osallistu mukaan ja haasta itsesi tulevana kesänä vaikkapa estejuoksutapahtumassa, pyöräilyssä tai maratonilla.

Beachfutis Finnish Open on vuosittain Kalajoen Hiekoilla pelattava beachfutis-turnaus. Turnaus järjestetään 14.-15.06.
Helsinki Trail Run on polkujuoksutapahtuma, joka juostaan Keskuspuiston upeilla juoksupoluilla lauantaina 15.6.2024. Juoksumatkan pituus 10 km.
Nuuksio Backyard Ultrassa kierretään 6,706 km reittejä tasatunnein niin pitkään kunnes kierroksen selviää maaliin vain yksi kilpailija.
Crossfit
Toiminnallisen urheilun joukkukilpailu Porin Yyterissä.
Saimaa Cycle Tour poljetaan 28. – 29.6.2024 keskellä maailman kauneimpia järvimaisemia.
Seikkailu-urheilu
Karelian Odyssey seikkailukilpailu sisältää eri lajeja. Kilpailussa on sarjat nais-, seka- ja miesjoukkueille. Kilpailu käydään Kolin upeissa maisemissa.
Seikkailu-urheilu
Karhu Adventure on seikkailu-urheilutapahtuma Porin seudulla. Tapahtumassa liikutaan mm. pyöräillen, juosten ja suunnistaen.
Polkujuoksu Peuranpolun ja Suurijärven retkeilyreitistöjen upeissa maisemissa. Monta eri pituista matkavaihtoehtoa.
Triathlonkisa Espoon Oittaalla. Sopii kaikentasoisille triathlonharrastajille kuntoilijoista lajin huippuihin. Matkavaihtoehtoina perusmatka, sprintti ja kokeilumatka.
YKV Multi-Sport on sähäkkä ja nopeatempoinen seikkailukilpailu, jossa on riittävästi vauhtia huippu-urheilijoille, mutta sopivasti rentoutta kuntoilijoille. Kilpailu koostuu juoksusta, pyöräilystä, melonnasta ja mahdollisista muista kulkutavoista, jotka selviävät kilpailun aikana.
Kristallinkirkas vesi ja häikäisevät maisemat kutsuvat nauttimaan koko päivän mittaisesta sporttisesta elämyksestä hyvässä porukassa. Oulankajoki Downhill Swim tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille.
Triathlon
Tapahtuma sopii kaikentasoisille triathlonharrastajille nuorista harrastajista lajin huippuihin.
Levi Extreme Triathlon tarjoaa haasteita ja upeita kokemuksia triathlonin haastajille, myös lajin aloittelijoille. Kisareitti kulkee Levin upeissa tunturimaisemissa.
Polkujuoksu
Valloita Etelä-Suomen korkeimmat huiput Tiirismaa Trail polkujuoksukilpailussa 26.-27.7.2024
Kansainvälisen tason seikkailukilpailu. Kesto 24 tuntia ja reitin pituus 250km. Matkan varrella etappeja, jotka suoritetaan mm. pyörillä, kajakeilla ja tietenkin juosten.
Uinti
Vuoksi Swim tapahtumassa on kolme eri matkavaihtoehtoa: pitkä matka, keskimatka ja sprinttimatka.
Seikkailu-urheilu
Multisport-kilpailu, jossa pyöräillään, suunnistetaan ja melotaan vaativammassakin maastossa. Sopii hyvin myös ensikertalaisille.
Estejuoksutapahtuma
Mountain Warriors on OCR eli estejuoksutapahtuma, jossa pääset haastamaan itsesi 6-7km matkalla kisoihin kuuluvien kiipeämis, roikkumis, ja tasapainoittelu esteiden lisäksi monipuolisessa maastossa.
Polkujuoksu
Polkujuoksun huiput ja harrastajat kohtaavat Hämeen hienoimmilla poluilla. Reittivaihtoehtoina 22 km ja 13 km Aulangon kauniissa luontomaisemissa.
Merellisissä maisemissa juostava Espoo Rantamaraton tarjoaa unohtumattoman juoksupäivän. Matkavaihtoehtoina 42, 21, 10 ja 5 km.
Feelhobby

Suomalainen Feelhobby tarjoaa innostavia valmennuksia, treenejä ja kursseja. Yhdellä tilauksella saat rajattoman pääsyn monipuolisiin harjoituksiin.

Omat suosikkilajit

Suosikkipaikat