Search
Close this search box.

Kisakalenteri

Jooga
Helsingin kaapelitehtaalla 2.-3.3.2024 järjestettävä Joogafestival kokoaa yhteen joogan ja muiden hyvinvointialojen harrastajat, kokeilijat ja ammattilaiset.
Hiihto
Maaliskuussa Lahdessa järjestettävä 8 tunnin hiihto on hiihtotapahtuma, jossa maksimihiihtoaika on kahdeksn tuntia. Matkaa saa tauottaa vapaasti.
Hiihto
Murtomaahiihtotapahtuma Karhunkierroksen erämaaladulla, Rukan maisemissa. Kisasarjan lisäksi vaihtoehtona valita myös rennompi ei kilpailullinen Retkisarja.
Estejuoksutapahtuma
Mieletön extreme-elämys, jossa päsee nauttimaan pilke silmäkulmassa monipuolisista esteistä ja nokkelista tehtävistä maastojuoksureitillä!
Polkujuoksu
Kangasalan ja Tampereen rajamaastossa juostava Lamminrahka Trail Run tarjoaa upeita polkuja sekä sopivasti haastetta.
Polkujuoksu
Toukokuussa juostava KiipFit Trail Run tarjoaa sopivan haastavan reitin upeilla poluilla. Matkavaihtoehtoina 11.8 km, 12.5 km ja 48 km.
Seikkailu-urheilu
Himos-Jämsä Adventure on seikkailu-urheilutapahtuma, joka tarjoaa elämyksiä upeiden luontokohteiden ja erämaiden maastossa.
Crossfit
Spring Throwdown on toiminnallisen urheilun kilpailutapahtuma, joka on suunnattu RX-tasoisille urheilijoille.
Juoksu
BMW Helsinki Half Marathon on kaikille avoin juoksutapahtuma, joka juostaan Helsingin keskustan kaduilla. Matkavaihtoehtoinan 5 km ja puolimaraton.
Esteratakilpailu
EnergyRun on Vaasan Öjbergetillä järjestettävä esteratakilpailu, jossa voit haastaa sekä fyysisiä että henkisiä vahvuuksiasi samalla kun kuljet läpi monipuolisen radan!
Juoksu
Helsinki Trail Run on polkujuoksutapahtuma, joka juostaan Keskuspuiston upeilla juoksupoluilla lauantaina 15.6.2024. Juoksumatkan pituus 10 km.
Polkujuoksu
Nuuksio Backyard Ultrassa kierretään 6,706 km reittejä tasatunnein niin pitkään kunnes kierroksen selviää maaliin vain yksi kilpailija.
Crossfit
Toiminnallisen urheilun joukkukilpailu Porin Yyterissä.
Pyöräily
Saimaa Cycle Tour poljetaan 28. – 29.6.2024 keskellä maailman kauneimpia järvimaisemia.
Seikkailu-urheilu
Uinti
Kristallinkirkas vesi ja häikäisevät maisemat kutsuvat nauttimaan koko päivän mittaisesta sporttisesta elämyksestä hyvässä porukassa. Oulankajoki Downhill Swim tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille.
Triathlon
Tapahtuma sopii kaikentasoisille triathlonharrastajille nuorista harrastajista lajin huippuihin.
Polkujuoksu
Valloita Etelä-Suomen korkeimmat huiput Tiirismaa Trail polkujuoksukilpailussa 26.-27.7.2024
Seikkailu-urheilu
Kansainvälisen tason seikkailukilpailu. Kesto 24 tuntia ja reitin pituus 250km. Matkan varrella etappeja, jotka suoritetaan mm. pyörillä, kajakeilla ja tietenkin juosten.
Uinti
Vuoksi Swim tapahtumassa on kolme eri matkavaihtoehtoa: pitkä matka, keskimatka ja sprinttimatka.
Ilmoita kilpailun tiedot
Voit ilmoittaa kilpailun tiedot mukaan palveluun ilmaiseksi.
Feelhobby

Suomalainen Feelhobby tarjoaa innostavia valmennuksia, treenejä ja kursseja. Yhdellä tilauksella saat rajattoman pääsyn monipuolisiin harjoituksiin.