Kisakalenteri

Polkujuoksu
Kerkkoo Trail Run kulkee Kerkkoon ulkoilumajan ja Kirkkokiven vaihtelevissa maastoissa. Matkan varrelta löytyy kallioita, kangasmetsää, mäkiä ja metsäautoteitä. Tapahtuma sopii kaiken tasoisille ja -ikäisille kisaajille ja kuntoilijoille.
Estejuoksutapahtuma
Estejuoksutapahtuma Tampereen Mustavuoren huikeissa maisemissa. Haasta itsesi n. 7 kilometrin pituiselle matkalla monipuolisten esteiden avulla. Radalla luvassa mm. tasapainottelua, kiipeilyä, ylityksiä ja alituksia.
Polkujuoksu
Nuuksio Night Trail -yöpolkujuoksun 13 km mittainen reitti kulkee Nuuksion kansallispuiston maisemissa. Kilpailu käydään ilta-aikaan, joten pimeys tuo oman jännittävän tvistinsä reitin varrelle.
crossfit
Itäkairan Pätsissä kilpailaan kkovakuntoisimman parin tittelistä. Elite-sarjan lisäksi myös kaksi muuta sarjaa; Yleinen ja Masters 45+
Polkujuoksu
Eerikkilä Trail Runin reitit kulkevat Ruostejärven virkistysalueen ja Liesjärven kansallispuiston maastoissa mukaillen legendaarisen Hämeen Ilvesreitin polkuja.
Kuntokilpailu
Malminkartanon Huipun Valloituksessa kivutaan rinteitä ja portaita. Tapahtumassa on pyöräily + porrasnoususarja sekä pelkkä porrasnoussarja. Aikuisten sarjan lisäksi myös nuorten sarjoja sekä viestisarja.
Crossfit
Sotilasurheiluliiton Military Crosstraining -joukkuekilpailussa testataan kilpailijoiden kestävyyttä, voimaa, päätöksenteko- ja taktikointikykyä sekä sisua.
Crossfit
kaikille avoin kilpailu CrossFit Turun tiloissa sunnuntaina 15.10.2023. Kilpailu käydään naisten ja miesten yleisissä sarjoissa.
Kuntokilpailu
Tampereen Mustavuoren mäkipyhättöön tehty rata haastaa kilpailijan nousemaan ja koettelemaan fyystistä sekä henkistä kanttia. Tapahtumassa kiivetään rinnettä ylös kävellen, sauvakävellen, hölkäten, loikkien tai juosten. Sekä soolo- että joukkuekilpailumuodot.
Crossfit
CrossFit Hämeenlinnan järjestämä Linna Masters etsii Suomen kovakuntoisimpia Masters-urheilijoita. Mukana myös matalamman kynnyksen kuntosarja.
Polkujuoksu
Espoo Trail Run on koko perheen polkujuoksutapahtumien sarja, joka juostaan jokaisena vuodenaikana. Avoin kaikentasoisille ja -ikäisille kuntoilijoille.
Ilmoita kilpailun tiedot
Voit ilmoittaa kilpailun tiedot mukaan palveluun ilmaiseksi.