Talvikauden suosittu kuntolaite kotona on juoksumatto

Talvikausi saa monet urheilemaan ja kuntoilemaan sisätiloihin. Liukkaat lumiset lenkkipolut ja kylmä ilma eivät yksinkertaisesti sovi kaikille ja joillekin kylmä ilma ja kova pakkanen voi olla jo sinällään hankala treenaamisen kannalta.
Juoksumatto on ehdottoman hyvä valinta kuntoilla sisätiloissa kotona ja pitää kuntoa yllä talvikauden aikana. Juoksumatot ovat tulleet viime vuonna todella suosituiksi ja sama trendi näyttää jatkuvan. Huoltovapaasta juoksumatosta onkin tullut monen kotikuntoilijan yksi suosikkituote.

Säästä aikaa ja kuntoilu kun sinulle sopii, kelistä riippumatta

Juoksumatto tarjoaa mahdollisuuden tehokkaaseen kuntoiluun kotioloissa omien aikataulujen puitteissa. Kuntosalikortin hankkimista kannattaakin hieman pohtia mikäli salilla tulee pääsääntöisesti käytettyä vain juoksumattoa tai kuntopyörää. Nykyajan juoksumatot mahtuvat jo melko pieneen tilaan ja useat niistä ovat kokoontaitettavia malle, jolloin ne saa säilymään entistä pienemmässäkin tilassa mikäli juoksumatolle ei ole erillistä treenitilaa.

Juokseminen kotona tarjoaa monia etuja. Sinun ei tarvitse miettiä keliolosuhteita vaan voit jousta rennossa treenivarustuksessa juuri silloin kuin se sinulle sopii. Juoksumattoa voi käyttää myös kevyempään kuntoiluun. Päivittäinen kävely juoksumatolla on mainio rutiini ja ihanteellinen esimerkiksi rasvanpolttoon.

Juoksumattojen suuren kysynnän vuoksi kannattaa toimia ajoissa, jotta ehtii hyödyntää juoksumaton tarjoamat treenimahdollisuudet mahdollisimman pitkään.

Fitnord Sprint 500 juoksumatto

Fitnord Sprint 500 -juoksumatossa on erittäin tukeva runko ja sen hyvä iskunvaimennus vähentää niveliin kohdistuvaa rasitusta. Siinä on suuri juoksuala ja voimakas moottori, joka takaa hyvät puitteet aktiivisen ja vaativankin treenajaan tarpeisiin. Sprint 500:ssa on useimmista juoksumatoista poiketen kestovahattu matto-osa, jota ei tarvitse voidella. Tämä takaa helpon ja huoltovapaan ylläpidon kovassakin käytössä.

Sprint 500 juoksumaton näyttöpaneelissa on selkeät suuret numerot. Tapahtumat näkyvät selkeästi näytöltä ja painikkeet ovat tarpeeksi suuria. Vauhti ja nousukulma voidaan valita kätevillä pikanäppäimillä. Näyttöpaneelista näet yhdellä vilkaisulla kaiken tarpeellisen treenistäsi (aika, matka, nopeus, kulma, kalorit ja meneillään oleva treeniohjelma).

Myyjä: Kuntokauppa

Juoksumatto Fitnord Sprint 500

Löydä itsellesi sopiva juoksumatto

Ennen ostopäätöstä kannattaa punnita vaihtoehtoja riippuen omasta käyttötarpeesta. Miten paljon arvioita käyttäväsi juoksumattoa ja onko treenaaminen intensiivistä vai satunnaista? Hintaluokat tarjoavat eroja laitteiden ominaisuuksien, huoltovapauden ja käytettävyyden osalta. Aktiivisen juoksijan kannattaa ehdottomasti panostaa laadukkaaseen juoksumattoon. Hyvä iskunvaimennus, vakaus ja riittävä juoksuala ovat tärkeitä ominaisuuksia juoksumatossa. Lisäksi selkeä ja käyttäjäystävällinen näyttö on myös omiaan tekemään treenaamisesta mielekästä. Huomioi myös mahdolliset yhteensopivuudet lisälaitteiden kuten urheilukellon ja sykevyön kanssa. Osassa juoksumatoista on integroitu hyviä toimintoja bluetoothia käyttävien laitteiden kesken.

Titan Life Athlete T73 -juoksumatto tarjoaa hyvän juoksumattokokemuksen kotioloissa. Tehokas moottori tarjoaa tasaisen juoksukokemuksen. Monia mahdollisuuksia intervalli- ja mäkiharjoitteluun.

Myyjä: FitnessTukku

Gymstick GT3.0 juoksumatossa on hyvä tuntuma ja se tarjoaa monia toimintoja, jotka tekevät treenaamisesti entistä innostavampaa. Kompakti koko ja tyylikäs muotoilu.

Myyjä: FitnessTukku

Reebok Treadmill Z-Jet 460 juoksumatossa on todella laadukas iskunvaimennus, joka auttaa ehkäisemään rasitusvammoja aktiivisessakin harjoittelussa.

Myyjä: FitnessTukku

Feelhobby

Suomalainen Feelhobby tarjoaa innostavia valmennuksia, treenejä ja kursseja. Yhdellä tilauksella saat rajattoman pääsyn monipuolisiin harjoituksiin.