Search
Close this search box.

Talven parhaat kuntolaitteet

Laadukkaat kuntolaitteet tekevät kotona treenaamisesta miellyttävämpää ja monipuolisempaa. Olipa kyseessä sitten soutulaite, crosstrainer, spinningpyörä tai perinteinen kuntopyörä, saat kotona kuntoiluun hyvää uutta sykettä uudesta kuntolaitteesta. Alla muutamia suosikkejamme.

Soutulaite on loistava, kotikäyttöön soveltuva kuntolaite, joka on yllättävän tehokas tapa kohottaa kuntoa ja polttaa rasvaa. Soutamisen kokonaisvaltainen liike laittaa kehon isotkin lihakset töihin kehittäen kestävyyttä ja lihasvoimaa. Soutalaite on yksi parhaista kuntolaitteista yleisen hyvinvoinnin parantamiseen.

Jämäkkä rakenne, joka pitää laitteen tukevasti paikallaan kovassakin treenissä. Erittäin tasainen ja miellyttävä soututuntuma.

Myyjä: Kuntokauppa

Loistavilla ominaisuuksilla varustettu crosstrainer, jossa on kompakti ja vahva runko. Miellyttävä ja pitkä askeltuntuma. Mahtuu pieneenkin tilaan.

Myyjä: Kuntokauppa

Hyvällä polkutuntumalla ja tukevalla rakenteella varustettu spinningpyörä, jossa huoltovapaa magneettivastus. Hyvä valinta aktiivisellekin kotikuntoilijalle.

Myyjä: Kuntokauppa

FitNord Cyclo 200 kuntopyörä

Perinteinen kuntopyörä sopii hyvin talvikauden kotitreeniin, jos et ole kovin innostunut ajelemaan liukkailla hangilla ja kylmissä oloissa.

Cyclo 200 kuntopyörä on hinta-laatusuhteeltaan hyvä valinta vaikkapa ensimmäiseksi kuntopyöräksi, mutta sopii mainiosti myös aktiivselle kotikuntoilijalle. Tyylikäs ja tukeva muotoilu sekä suuri vauhtipyörä tarjoaa miellyttävän polkutuntuman.

FitNord Cyclo 200 kuntopyörä on helposti siirrettävissä edessä olevien siirtopyörien avulla. Tämä kuntopyörä ei myöskään vaadi verkkovirtaa, joten vältyt ylimääräisiltä johtojen vetämisiltä treenin aikana.

Myyjä: Kuntokauppa

Löydä itsellesi parhaiten sopiva kuntolaite

Kuntolaitteet tuovat hyvää monipuolisuutta kotona treenaamiseen erityisesti talviaikaan. Ei kannata keksiä kylmästä ja talvisesta säästä tekosyytä jättää treenaamatta, vaan hankkia itselle mieluisa kuntolaite. Soutulaite, crosstrainer tai kuntopyörä tuo hyvää vaihtelua myös aktiiviliikkujan treeniin, joten se sopii monenlaiselle kuntoilijalle.

Feelhobby

Suomalainen Feelhobby tarjoaa innostavia valmennuksia, treenejä ja kursseja. Yhdellä tilauksella saat rajattoman pääsyn monipuolisiin harjoituksiin.